hier staan wij voor

Ons motto: ‘Schoonheid en kwaliteit’

We doen er alles aan om dit na te streven bij het produceren van onze sieraden.

De collectie van I’M ME JEWELLERY bestaat uit ringen, kettingen, oorbellen, armbanden en hangers met zorgvuldig geselecteerde edelstenen zoals maansteen, blauwe topaas, amethist, lapis lazuli, rozenkwarts, smaragd, saffier en labradoriet.

Alle sieraden zijn gemaakt van nikkelvrij 925 sterling zilver en de gouden sieraden zijn verguld met 24-karaats goud, het meest zuivere goud dat er is. Dankzij de kwaliteit en schoonheid koop je de sieraden van I’M ME JEWELLERY niet voor even, maar voor het leven.

De ene dag draag je ze naar een feestje, de volgende keer naar je werk of gewoon thuis. Alle sieraden van I’M ME JEWELLERY zijn zelf ontworpen en worden met de hand gemaakt in India.

Over de sieraden


De sieraden zijn gemaakt van 92,5% zilver, oftewel sterling zilver. Dat is de beste kwaliteit: 100% zilver is te zacht en minder dan 92,5% wordt snel zwart. Het zilver is nikkelvrij (veel mensen hebben een allergie voor nikkel). De gouden sieraden zijn verguld (goldplated). Het goud dat gebruikt wordt, is 24 karaats, de dikte op de oorbellen 1 micron. Voor armbanden en ringen wordt 2,5 micron gebruikt: een dikkere laag, omdat deze sieraden vaak meer te verduren hebben. 

De sieraden zijn gemaakt met natuurlijke edelstenen. Edelstenen zijn een natuurproduct. Ze kunnen er soms nét even anders uitzien.
Uiteraard worden de stenen voor oorbellen zeer zorgvuldig gematcht. 

De samenwerking met de juweliers bestaat sinds 2005. De ervaring door de jaren heen zorgt ervoor dat we zeer goede kwaliteit kunnen garanderen. De sieraden worden sinds 2005 in Australië en Nieuw-Zeeland verkocht in meer dan 150 winkels en op beurzen door Preyas jewellery.

USP gemaakt in India
gemaakt in india

De sieraden worden speciaal voor ons gemaakt in India

USP duurzaam verpakt
mooi en duurzaam verpakt

Eco-friendly verpakkingsmateriaal én een feestje om uit te pakken

USP internationaal
internationaal

De sieraden worden sinds 2008 ook in Australië verkocht door Imme’s tante

USP motto I'm Me Jewellery
ons motto

De sieraden van I’M ME JEWELLERY koop je niet voor even, maar voor het leven

het gezicht achter I’m me jewellery

Hi, ik ben Imme!

I’M ME JEWELLERY is opgericht door Imme de Rooij-Hagen, getrouwd met Joost en moeder van drie meisjes. Imme is werkzaam in het basisonderwijs. Imme wil haar dochters meegeven dat je altijd jezelf mag zijn en dat ook mag laten zien: I’m me!

“Sieraden zijn meer dan alleen accessoires”

Ze weerspiegelen je kracht, persoonlijkheid en stijl. En juist daarom zou elke vrouw zichzelf mooie sieraden moeten gunnen.

Met een paar statement-oorbellen, een ketting in jouw favoriete kleur of een ring met je eigen geboortesteen laat je de wereld zien wie je bent.

Imme: “Ik ben altijd al gek op mooie sieraden en op edelstenen”

Mijn tante, Preyas, woont sinds mijn achtste in Australië. Ondanks de grote afstand hebben we een speciale band. Preyas is een beetje mijn tweede moeder.

We zijn op dezelfde dag jarig en schelen precies 25 jaar. Veel mensen vinden dat we op elkaar lijken, dat vinden we altijd een leuk compliment! 

Dankzij Preyas mocht ik op mijn tiende gaatjes in mijn oren laten prikken. Mijn ouders wilden er eigenlijk nog mee wachten, maar toen ik met de post uit Australië oorbelletjes van lieveheersbeestjes kreeg, gingen ze overstag. Ik kon mijn geluk niet op!

De avond voor we naar de juwelier gingen om gaatjes te ‘schieten’ kon ik niet slapen. Ik vroeg mijn moeder: ‘Hoe ver weg staan ze dan eigenlijk, als ze schieten?’ Een anekdote die nog vaak is verteld… 

Het ontstaan van onze familybusiness

Preyas verkoopt sinds 2005 haar zelf ontworpen sieraden in Australië, voornamelijk aan groothandels en op beurzen. Mijn geluk is dat ik al jarenlang de mooiste oorbellen en andere sieraden cadeau krijg met de post of als Preyas in Nederland is. Soms krijg ik foto’s opgestuurd van tientallen oorbellen waaruit ik mag kiezen.

Ik word altijd blij van al dat moois (en ook een beetje hebberig)! Al jarenlang kriebelt het bij mij om ook ‘iets’ met sieraden te doen. Nu is het dan zover, in samenwerking met mijn lieve tante. Zo leuk om er op deze manier een familybusiness van te maken. We zijn in één klap internationaal!”

lichte amethist zilveren oorbellen druppels

Imme’s favorieten: